HTML

Fiktív bulvár

Elvágtuk a valósággal összekötő utolsó szálat is. Ezek a cikkek már nem távol állnak a valóságtól: semmi közük hozzá. Ez a bulvár legalja, az igazi bulvár: a fiktív bulvár. VIGYÁZAT! A cikkek alkalmasak nyugalom megzavarására! Tizennyolc éves kor alatt csak nagykorú felügyeletével olvashatók! Én szóltam!

Friss topikok

Linkblog

Archívum

A buszon lóbálta az éppen levágott emberi fejet

2008.08.08. 10:27 BigTom

Egészen újszerű produkciót láthatott a magára valamit is adó Abba-Hammmaa-i közönség a tegnapi, 59.-szer megrendezett, mára hagyományosnak mondható AbHam divatshow alkalmával.

Rekordok dőltek
Természetesen ez a bemutató is a legek jegyében telt: Minden idők leghosszabb bemutatója százhuszonhárom órán keresztül tartott folyamatosan a legnagyobb intenzitással. Tizenkétezer statiszta, kétszázötven modell és hatvannyolc divatdiktátor mutatta be mintegy nyolcezerháromszázegyegészöttized kreációját. Megdőlt a felépők testében található szilikon tömeg rekordja is. A modellek összesen hétszázhuszonhét liter szilikon-ról tudtak orvosi igazolást bemutatni. Az idei év újdonsága a szemöldökszilikon volt, és egyre inkább terjed a fenék nagyobbítás is. A legtöbb szilikon a testben díjat Erica Rozei modell kapta, akinek negyvenkét kilogrammos teljes testtömegéből nyolc kilogrammot tesznek ki az implantátumok. Erica elmondása szerint sokat segített a győzelmében, három pár bordájának műtéti úton történt eltávolítása, így tovább csökkenthető volt a test tömege, és több hely jutott az implantátumainak is.
Érdekesség, hogy szintén Erica Rozei nyert a legkisebb derékátmérő versenyében is huszonhatcentis körfogattal.

Juharlevél kalap
Az est legmeghökkentőbb előadása Claudia Campbell nevéhez fűződik. A művésznő egy Giorgo Moriarty kollekcióban lépett a színpadra. A pókselyemből készült sálhoz juharlevelekből összeállított kalapot viselt, azonban sokkoló módon a kreációhoz a színpadra lépéskor nem tartozott semmilyen táska. A művésznő néhány lépés megtétele után felkapott egy előre odakészített bozótvágó kést, hajánál fogva megragadta Moriarty fejét, és egyetlen mozdulattal lemetszette azt a testéről. Ezután Claudia a szokásoknak megfelelően végiglépdellt a kifutón, fellépett a díszletként odakészített buszra, ahol, mintegy győzelmi jelképként meglóbálta a táskát imitáló fejet.

Moriarty fejét a bemutató után nyolcvankét másodperc alatt illesztették vissza a fejére, így a mester még éppen odaért az előre megszervezett sajtótájékoztatóra. Kérdésekre válaszolva elmondta, hogy a nyakát még egy kicsit fájlalja, illetve elnézést kért a némiképpen összekócolódott frizurájáért, de az élmény, amit a bemutató egészen egyedi perspektívából való megtekintése jelentett, sosem fogja elfelejteni.

2208, Abba-Hammaa

A cikkhez a címet innen kölcsönöztük.

*Figyelem. A cikk a valóságból nyomokban sem tartalmaz. A valósággal való bármiféle egyezés kizárólag a véletlen műve lehet.

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fiktivbulvar.blog.hu/api/trackback/id/tr51606423

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

v_lad 2008.08.08. 17:29:12

ZSÍR !

Ez annyira jó lett hogy nem is kellett belenyúlnom.

Funi 2008.08.08. 21:33:44

Mi szólt, mikozben ezt írtad? Burzum? Mayhem?:D

v_lad 2008.08.08. 21:54:14

A főnököm kizárólag az irodában beszélgető munkatársaink beszédét halgathatta eme mesterremek megheggesztése közben ^^

Köszi a kommentet másod-izé-valamirokonféle-unokatestvérem : D
süti beállítások módosítása