Örömmel és „Bódottágga” jelentjük kedves olvasóinknak, eme nívós oldal berkeinek latba vételével, a Gundel étterem diktatórikus egyeduralmának, a magyar luxus táplálékfelvevő helyek közt immár vége. Az ez év március idusán megnyílt Koleszterin étteremként aposztrofált Dezső Guruló Gourmet Büféje étterem a magyaros ételek és a gyorséttermi megoldások házasságával homályos hírtelenséggel hagyta hátra a Gundelt mind havi bevételek mind az étterem területén a kedves vendégek által elszenvedett szívrohamok számában.
Az új luxus étterem kínálatából nem hiányozhat a csülkös székely káposztás bableves, valamint a gyümölcsdarabkákkal megbolondított, fagylaltkehelyben felszolgált hortobágyi húsos palacsinta extrém gasztronóm módra. A degradálóan csak büfé utónévvel ellátott étekház nem csak, mint a két pofára zabálás székhelye, hanem mint társasági s közösségi találkahely is operál. Nincs is annál jobb, mint amikor a szomszéd asztalnál éppen fuldokló vendég életét egy jól begyakorolt szorító fogással mentjük meg. A csupa íz ételek mellé életre szóló barátságok is köttetnek ezen a remekbeszabott helyen, habár az étterem kínálatában szereplő ételek koleszterinszintje valószínűleg nagyban csökkentheti mind ezen barátságok mind a kedves vendégek életének időtartamát.
A cikkhez a címet innen vettük kölcsön.
*Figyelem. A cikk a valóságból nyomokban sem tartalmaz. A valósággal való bármiféle egyezés kizárólag a véletlen műve lehet.