HTML

Fiktív bulvár

Elvágtuk a valósággal összekötő utolsó szálat is. Ezek a cikkek már nem távol állnak a valóságtól: semmi közük hozzá. Ez a bulvár legalja, az igazi bulvár: a fiktív bulvár. VIGYÁZAT! A cikkek alkalmasak nyugalom megzavarására! Tizennyolc éves kor alatt csak nagykorú felügyeletével olvashatók! Én szóltam!

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Végre sárba tiporták a Gundel éttermet

2008.08.06. 12:33 v_lad

Örömmel és „Bódottágga” jelentjük kedves olvasóinknak, eme nívós oldal berkeinek latba vételével, a Gundel étterem diktatórikus egyeduralmának, a magyar luxus táplálékfelvevő helyek közt immár vége. Az ez év március idusán megnyílt Koleszterin étteremként aposztrofált Dezső Guruló Gourmet Büféje étterem a magyaros ételek és a gyorséttermi megoldások házasságával homályos hírtelenséggel hagyta hátra a Gundelt mind havi bevételek mind az étterem területén a kedves vendégek által elszenvedett szívrohamok számában.

Az új luxus étterem kínálatából nem hiányozhat a csülkös székely káposztás bableves, valamint a gyümölcsdarabkákkal megbolondított, fagylaltkehelyben felszolgált hortobágyi húsos palacsinta extrém gasztronóm módra. A degradálóan csak büfé utónévvel ellátott étekház nem csak, mint a két pofára zabálás székhelye, hanem mint társasági s közösségi találkahely is operál. Nincs is annál jobb, mint amikor a szomszéd asztalnál éppen fuldokló vendég életét egy jól begyakorolt szorító fogással mentjük meg. A csupa íz ételek mellé életre szóló barátságok is köttetnek ezen a remekbeszabott helyen, habár az étterem kínálatában szereplő ételek koleszterinszintje valószínűleg nagyban csökkentheti mind ezen barátságok mind a kedves vendégek életének időtartamát.

 
Dr. Dezső Béla, extrém gasztronóm
 

A cikkhez a címet innen vettük kölcsön.

*Figyelem. A cikk a valóságból nyomokban sem tartalmaz. A valósággal való bármiféle egyezés kizárólag a véletlen műve lehet.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fiktivbulvar.blog.hu/api/trackback/id/tr55603377

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása