HTML

Fiktív bulvár

Elvágtuk a valósággal összekötő utolsó szálat is. Ezek a cikkek már nem távol állnak a valóságtól: semmi közük hozzá. Ez a bulvár legalja, az igazi bulvár: a fiktív bulvár. VIGYÁZAT! A cikkek alkalmasak nyugalom megzavarására! Tizennyolc éves kor alatt csak nagykorú felügyeletével olvashatók! Én szóltam!

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Budapest dugók nélkül

2008.08.07. 13:51 hesmark

Köszöntöm hallgatóinkat. Szmog mentes napfénycsillanást kívánok az Álomvilág rádió közönségének. Ivanics Béla Cecília vagyok. Az elkövetkezendő röpke percekben alattomos és előre megfontolt szándékkal beolvasnám önök számára a Budapesti közlekedési híreket.

A szokásokhoz híven emlékezzünk meg azokra, akik a véresen hírhedt 2010-es nyári Lánchídi ünnepség sorozatban életüket vesztették a híd összeroppanásakor.

Köszönjük.

Ma is lehetőségük nyílik a Budapesten átutazóknak a BuPeJáTÉk (Budapesti Jármű Társaság Értékeinek Kölcsönzése) eszközeinek leadására és felvételére. Figyelmükbe ajánljuk, hogy hétvégente 48 órán át ingyen vehetik igénybe a napenergiával működő Családi járműveinket, szemben a szokásos 24 órás ingyenes kölcsönzéssel. Ezzel is kényelmes s környezetbarát lehetőséget biztosítunk a város megismerésére.

Közlekedési hírek
A fehérvári úton egy kerékpár defekt következtében torlódások lehetnek a Petőfi híd tizennégysávos kerékpár útján. A mai napon, az ezen úton közlekedők számára az ingyenes reklámfelülettel ellátott gördeszkák használatát ajánljuk, melyek különböző bevásárló központokban fel- és leadhatók.

A pesti rakparton sávbővítések és kátyújavítások miatt lezárták a rollerek számára fenntartott sávokat, ugyanakkor továbbra is engedélyezett a rollerek szállítása a menetrendszerinti MAHART járatokon.

Reklám:
Nyikorog a csapágya, vagy váltóba szorult egy sirály?
Járművét megjavítja a szuper RollerKirály!

Köszönöm a figyelmet, Fjodorovna Ivanovics Béla Cecília voltam a Margit szigeti rezervátum igazgatója és Sajtóreferense.

2908, Magyarország

A cikkhez a címet innen vettük kölcsön.

*Figyelem. A cikk a valóságból nyomokban sem tartalmaz. A valósággal való bármiféle egyezés kizárólag a véletlen műve lehet.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fiktivbulvar.blog.hu/api/trackback/id/tr41605136

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

v_lad 2008.08.07. 14:02:41

De átírtam muhahaha.
süti beállítások módosítása